Aktiverer abonnementet for Kaspersky-appen

Alternativet for å kjøpe et abonnement for Kaspersky appen i Google Play er for øyeblikket utilgjengelig for brukere i Russland. Dette er på grun av en pause i Google Plays faktureringssystem for brukere i Russland. Hvis du befinner deg i Russland kan du kjøpe et årsabonnement på Kasperskys nettsted. Vi jobber for øyeblikket med andre kjøpsalternativer, og vil holde deg oppdatert. Takk for at du er hos oss!

For å bruke alle funksjonene av appen, må du kjøpe og aktivere abonnementet på Kaspersky.

Du må ha en internettforbindelse for å kjøpe og aktivere abonnement.

Hvis du allerede har et abonnement, kan du gjøre ett av følgende for å aktivere det:

Du kan aktivere abonnementet ved første oppstart eller når som helst etterpå.

Vi anbefaler deg å logge på My Kaspersky før du kjøper eller fornyer et abonnement. Hvis du er logget på My Kaspersky-kontoen din, kan appen sjekke om det er et kjøpt abonnement som du kan bruke til å aktivere appen.

Kjøp et abonnement fra Google Play

Aktiver appen ved å bruke et abonnement oppdaget for My Kaspersky-kontoen din

Aktiver abonnementet med en aktiveringskode

Avhengig av enheten du bruker, kan du bli tilbudt flere alternativer for å aktivere abonnementet. Brukere av den forhåndsinstallerte versjonen av Kaspersky-appen på Samsung-enheter i Russland kan for eksempel også administrere kontoen sin gjennom Softline-kontoen.

Mens du bruker appen under et abonnement, kan du legge til en annen aktiveringskode på My Kaspersky før det gjeldende abonnementet utløper eller kanselleres eller trekkes tilbake. Merk at det ikke er mulig å legge til en ny aktivering kode i Kaspersky -appen før den forrige utløper.

Hvis du vil bruke en annen aktivering kode enn den som for øyeblikket brukes i Kaspersky -appen, må du installere appen på nytt for å angi den nye koden. Dette gjelder ikke for fornyelseskoder.

På Samsung-enheter med forhåndsinstallert Kaspersky-appen kan du kjøpe og administrere abonnementet i Softline-kontoen din.